Park-netwerkborrel Inepro

Het bestuur van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid wil u graag uitnodigen voor de eerste park- netwerkborrel van dit jaar.
 
Dit event staat erom bekend dat het de ‘parkbewoners’ geen windeieren legt: een goede buur blijkt waardevoller dan een verre vriend. Vanwege het succes van voorgaande edities, is de opzet wederom breed. Iedereen die werkzaam is op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid is welkom: secretaresse, directeur, salesmanager, makelaar, bureaucoördinator… Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Lees meer

The Guts Award 2017

The Guts Award

The Guts Award is afgelopen jaar voor het eerst georganiseerd door Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en Gemeente Haarlemmermeer en bleek meteen een groot succes. Omdat de eerste editie zo succesvol was, zal The Guts Award ook dit jaar weer worden uitgereikt aan de organisatie die het meeste lef heeft getoond.

Lees meer

Park-netwerkborrel incl warm up voor: The Guts Award

Tuincentrum Suidgeest heeft 13-06 de deuren geopend voor een grote groep lokale ondernemers met interesse voor innovatie. Deze bijzondere editie van de Park-Netwerkborrel bevatte een opwarmer voor het aankomende evenement: The Guts Award. Spreker René Hartman ging tijdens zijn interactieve workshop met de aanwezigen in op de vraag: “Hoe ga je om met echte lefgozers?”. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar komst!

Lees meer