Locatie The Guts Award bekend

Locatie The Guts Award 2018 bekend De locatie voor The Guts Award 2018 is bekend! Vervoerspecialist Pieter Smit zet dinsdag 2 oktober de deuren open voor alle bezoekers van The Guts Award. Het vervoersbedrijf is een zeer bekende speler in de entertainmentbranche. Zij specialiseert zich in het vervoeren, opbouwen en technisch realiseren van theater-, pop..

Lees meer

Wéér een deelnemer bekend voor The Guts Award

Travel Hunter is de volgende kanshebber van The Guts Award 2018. Innovatie is één van de meest belangrijke elementen van het bestaan van TravelHunter. Hierin gaat het vooral om innovatie op het gebied van het ontwikkelen van tools en algoritmes om aanbiedingen te vergelijken en een zo compleet mogelijk en gericht mogelijk vakantieaanbod te kunnen..

Lees meer
Businesspark Nieuw-Vennep Zuid

Stichting Veilige Bedrijvenparken Haarlemmermeer (VBH) opgericht

Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, De Pionier en Spoorzicht werken samen aan veiligheid Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, De Pionier en Spoorzicht slaan de handen ineen en richten de stichting Veilige Bedrijvenparken Haarlemmermeer (VBH) op. Op 1 mei jl. hebben de voorzitters van de bedrijvenparken een convenant ondertekend onder toeziend oog van Onno Hoes, burgemeester van gemeente Haarlemmermeer. Gezamenlijk..

Lees meer
Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Eerste deelnemer The Guts Award 2018 bekend

Novotel Amsterdam Schiphol Airport is de eerste kanshebber van The Guts Award 2018. Het naast station Hoofddorp gelegen hotel is eind 2015 geopend en zet actief in op duurzaamheid. Met hun innovatieve aanpak op dit gebied doen zij een gooi naar de titel Het meest innovatieve bedrijf van de Haarlemmermeer en Duin- en Bollenstreek. Uw..

Lees meer

Fred Teeven spreker tijdens The Guts Award 2018

Nieuw-Vennep, 13 april 2018 – Inschrijvingen voor The Guts Award 2018 zijn vanaf vandaag geopend. Waar vorig jaar Dirk Scheringa over innovatie sprak, is het nu Fred Teeven die acte de présence geeft. Als voormalige politicus, crime-fighter en buschauffeur heeft deze man voor vele bijzondere beslissingen gestaan. Beslissingen die van grote invloed zijn geweest op het..

Lees meer

The Guts Award – INTO business

Trots! In de nieuwe INTO business staat een stuk over The Guts Award dat wij wegens het grote succes van de voorgaande edities voor het derde jaar op rij zullen organiseren. Dit jaar mogen niet alleen bedrijven die gevestigd zijn in Haarlemmermeer meedoen, maar maken ook bedrijven uit de Duin- & Bollenstreek kans op de..

Lees meer

Onthulling ‘Mosselplein’

Intertraining Netwerk- en Mosselparty naar nieuwe locatie Nieuw-Vennep, 4 april 2018 – Vandaag heeft op ludieke wijze de onthulling van het ‘Mosselplein’ in Nieuw-Vennep plaatsgevonden. Nu de voormalige locatie D’oude Molen in Nieuw-Vennep is verkocht, werd er gezocht naar een nieuwe plek. Voor de komende drie jaar is de locatie van het evenement op Businesspark..

Lees meer
wegwerkzaamheden aan N207

Werkzaamheden Ziggo netwerk

Vanaf aankomende week starten de werkzaamheden voor het aanleggen en uitbreiden van het Ziggo netwerk op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Niet alleen worden er nieuwe aansluitingen gelegd, ook wordt het bestaande netwerk uitgebreid. Daarmee is het straks mogelijk om op het gehele park een aansluiting te krijgen.   Mogelijk overlast In verband met de graaf- en..

Lees meer

Wat een mooi nieuws voor Pieter Smit en natuurlijk Businesspark Nieuw-Vennep Zuid

Gemeente Haarlemmermeer heeft de bedrijfskavel op het Kikkereiland op het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid verkocht aan Pieter Smit Group. Pieter Smit is een internationaal bedrijf in de logistieke dienstverlening in de theater- en entertainment branche en heeft al drie vestigingen op Nieuw-Vennep Zuid. Er blijft echter behoefte aan extra ruimte. Het Kikkereiland is de oude locatie..

Lees meer