Businesspark Nieuw-Vennep Zuid wint Wel-zo-veilig-Award

Businesspark Nieuw-Vennep Zuid wint Wel-zo-veilig-Award

Nieuw-Vennep, 9 oktober 2017 – Businesspark Nieuw-Vennep Zuid heeft maandagochtend de Wel-zo-veilig-Award gewonnen in de categorie ‘Transport’. Het businesspark was een van de drie genomineerden, maar heeft de award met name gewonnen dankzij het SMART Business Parc concept. SMART Business Parc Businesspark Nieuw-Vennep Zuid maakt gebruik van moderne technieken om de veiligheid van het park..

Lees meer

De dagvoorzitters van The Guts Award

Morgen is het zover! Voor de uitreiking stellen we jullie alvast voor aan Casper van Diemen en Rik Balder, zij zijn de dagvoorzitters tijdens de uitreiking van the Guts Award op 3 oktober. Deze ondernemers in hart en nieren zullen de dag aan elkaar praten en in goede banen leiden. Casper van Diemen is eigenaar..

Lees meer

Autoschade Herstel Haarlemmermeer in the spotlight

De komende weken worden alle lefhebbers, die zich hebben ingeschreven voor The Guts Award 2017 en kans maken op de titel Het meest innovatieve bedrijf van Nieuw-Vennep, aan u voorgesteld. Deze keer in de spotlight: Dennis Breed met Autoschade Herstel Haarlemmermeer.   Bekijk de introductievideo van Autoschade Herstel Haarlemmermeer Zien wie dinsdag 3 oktober de publieks- en juryprijs mee..

Lees meer

Inepro in the spotlight

De komende weken worden alle lefhebbers, die zich hebben ingeschreven voor The Guts Award 2017 en kans maken op de titel Het meest innovatieve bedrijf van Nieuw-Vennep, aan u voorgesteld. Deze keer in de spotlight: Franc van Veen met Inepro. Bekijk de introductievideo van Inepro Zien wie dinsdag 3 oktober de publieks- en juryprijs mee naar huis slepen? Meld je..

Lees meer

Dero B.V. in the spotlight

De komende weken worden alle lefhebbers, die zich hebben ingeschreven voor The Guts Award 2017 en kans maken op de titel Het meest innovatieve bedrijf van Nieuw-Vennep, aan u voorgesteld. Deze keer in de spotlight: Maro Dedel met Dero B.V. Bekijk de introductievideo van Dero B.V. Zien wie dinsdag 3 oktober de publieks- en juryprijs mee naar huis slepen? Meld je..

Lees meer

Original Motor-Mover in the spotlight

De komende weken worden alle lefhebbers, die zich hebben ingeschreven voor The Guts Award 2017 en kans maken op de titel Het meest innovatieve bedrijf van Nieuw-Vennep, aan u voorgesteld. Deze keer in de spotlight: Leo Zonneveld met Original Motor-Movers. Bekijk de introductievideo van Original Motor-Movers. Zien wie dinsdag 3 oktober de publieks- en juryprijs mee naar huis slepen? Meld je..

Lees meer

AA Verhuizers in the spotlight

De komende weken worden alle lefhebbers, die zich hebben ingeschreven voor The Guts Award 2017 en kans maken op de titel Het meest innovatieve bedrijf van Nieuw-Vennep, aan u voorgesteld. Deze keer in de spotlight: Hans Buchner met AA Verhuizers. Bekijk de introductievideo van AA Verhuizers. Zien wie dinsdag 3 oktober de publieks- en juryprijs mee naar huis slepen? Meld..

Lees meer