The Guts Award 2017


De eerste editie van The Guts Award werd in 2016 georganiseerd door Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en Gemeente Haarlemmermeer en bleek meteen een groot succes.

Het evenement draait om innovatie en is in het leven geroepen om lokale ondernemers te inspireren en stimuleren hierin (nog meer) te ontwikkelen. De stappen die ondernemers hiertoe nemen, vergen vaak een hoge dosis lef en doorzettingsvermogen. Niet alleen als het gaat om het kiezen van een bepaalde route, maar ook als het gaat om onderscheidend zijn.

Ook dit jaar zal The Guts Award weer worden uitgereikt aan de organisatie die het meeste lef heeft getoond. Het verschil met vorig jaar is dat dit jaar organisaties uit héél Nieuw-Vennep deel kunnen nemen aan The Guts Award.

Uitreiking 3 oktober

Tijdens The Guts Award wordt uiteraard de award uitgereikt. Deze bestaat uit een jury prijs en een publieksprijs. Ook de aanwezigen kunnen dus hun stem uitbrengen. De uitreiking zal plaatsvinden op 3 oktober vanaf 15:30 uur, de borrel begint om 17:00 uur.

The Guts Award vindt plaats bij: CTS GROUP, Schillingweg 50, Nieuw-Vennep. Tijdens The Guts Award komen diverse sprekers aan het woord, waaronder de deelnemers zelf, tijdens een ‘pitch’ voor hun bedrijf, en als hoofdspreker vertelt Dirk Scheringa over zijn visie op innovatie en lef hebben. Daarnaast is het event een mooie gelegenheid om uw netwerk te onderhouden én uit te breiden. Houd voor alle aankondigingen, updates en ontwikkelingen de Facebookpagina in de gaten.