Aanmelden

Uw naam (verplicht)

Bedrijf (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Hoeveel personen? (verplicht)

Businessclub bijeenkomst

Noteert u dit alvast in uw agenda:
03-12-2019 | 17:00 tot 19:00 | Businessclub bijeenkomst bij Korton |

Iedere bijeenkomst wordt georganiseerd bij één van de bewoners van het park. Het is immers altijd leuk om te gluren bij de buren, vindt u niet? Cloud sourcing en software-bedrijf Korton opent deze keer haar deuren. Zij heten u graag welkom op hun nieuwe locatie. Korton is de afgelopen jaren enorm gegroeid, op 1 juli van dit jaar zijn zij daarom verhuisd naar het pand van Boskalis op Business Park Nieuw-Vennep Zuid. Na een flinke interne verbouwing is Korton nu gevestigd op de begane grond, derde en vierde verdieping van het pand.

We kijken ernaar uit u op deze Businessclub bijeenkomst te verwelkomen.

Dit initiatief is ontstaan naar aanleiding van de behoefte van vele huurders en eigenaren om op dynamische wijze meer met elkaar in contact te zijn. Het is om die reden dat we de Businessclub bijeenkomst in het leven geroepen hebben; een samenzijn voor iedereen die met ons park te maken heeft: directeuren, makelaars, sales, secretaresses… Iedereen is welkom. Waarom iedereen, vraagt u zich af? Omdat juist deze diversiteit leidt tot dynamiek, nieuwe connecties en goede gesprekken. Hoe diverser uw gesprekspartners zijn, hoe diverser de ideeën zijn die u te horen krijgt. Goed voor uw gedachtegang, goed voor uw business. Dus doe uzelf en anderen een plezier en meldt u hiernaast aan.
Bent u niet gevestigd op het park maar wilt u komen netwerken, dan bent u van harte welkom.

Wilt u ook een bijeenkomst hosten, laat het ons dan weten! Het is een laagdrempelige manier om een kijkje te geven in uw keuken en uw netwerk uit te breiden. (Is het u al ten gehore gekomen dat hieruit prachtige transacties gevolgd zijn?)

Wij danken u voor uw aandacht en hopen u in ieder geval te spreken op 3 december.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid


Waar: Korton | Pondweg 1, 2153 PK Nieuw-Vennep
Wanneer: 03-12-2019
Hoe laat: 17:00 tot 19:00 uur
Parkeren: Is mogelijk op het parkeerdek bij Korton. Is de slagboom dicht? Dan is het parkeerdek helaas vol, u kunt beneden voor het pand van Korton parkeren.