Businessclub bijeenkomst Korton

Dinsdag 3 december opende Korton haar deuren voor de Businessclub Bijeenkomst. Op 1 juli van dit jaar is Korton verhuisd naar het pand van Boskalis op Business Park Nieuw-Vennep Zuid en hebben zij een flinke interne verbouwing achter de rug. Een mooie gelegenheid voor de parkbewoners, het bestuur en andere aanwezigen om een rondleiding te krijgen door dit pand.

Binnenkijken bij Korton
De bijeenkomst werd geopend door de gastheer Peter Altevogt van Korton. Hij vertelde de aanwezigen meer over het bedrijf dat zich richt op cloud sourcing en het ontzorgen van klanten, de verhuizing en de verbouwing van het pand. Het pand is volledig ingericht volgens het ‘nieuwe werken’. Grote open ruimtes met vaste werkplekken, flexwerkplekken en stand-up rooms. Het pand heeft daarnaast kleinere ruimtes, een telefooncel waar je rustig kunt bellen of een huiskamer waar je een privé gesprek kunt voeren.

VR Experience
Na het welkomstwoord werden alle aanwezigen uitgenodigd voor een korte rondleiding door het pand en was er de mogelijkheid om de VR experience en race simulator uit te proberen. Uiteraard was er ook genoeg tijd voor een gezellige en informele netwerkborrel. Zo’n vijftig ondernemers hebben hun netwerk versterkt onder het genot van een hapje en drankje, wederom uitstekend verzorgd door Maddy’s Gasten Service.

Ook aanwezig zijn bij het volgende event van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Foto’s