Aanmelden

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijf (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Hoeveel personen? (verplicht)

  [recaptcha]

  Businessclub bijeenkomst

  Noteert u dit alvast in uw agenda:
  Datum nader te bepalen | 16:00 tot 18:00 | Businessclub bijeenkomst bij Palmiye Nederland |

  Wat is een beter idee dan vestigen op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid? Gastheerschap van de Businessborrel van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid! Dat heeft Palmiye Nederland goed bekeken. Deze wereldleider van o.a. terrasoverkappingen opent haar deuren voor onze eigen park Businessborrel.

  In een oogstrelende showroom die het buitenlevengevoel acuut tot leven brengt (ook op regenachtige dagen), heten wij u van harte welkom om onder genot van een hapje en een drankje bij te praten, informatie uit te wisselen en zakelijke transacties voor te bereiden.

  We kijken ernaar uit u te ontmoeten. Meldt u zich gelijk even aan?

  Dit initiatief is ontstaan naar aanleiding van de behoefte van vele huurders en eigenaren om op dynamische wijze meer met elkaar in contact te zijn. Het is om die reden dat we de Businessclub bijeenkomst in het leven geroepen hebben; een samenzijn voor iedereen die met ons park te maken heeft: directeuren, makelaars, sales, secretaresses… Iedereen is welkom. Waarom iedereen, vraagt u zich af? Omdat juist deze diversiteit leidt tot dynamiek, nieuwe connecties en goede gesprekken. Hoe diverser uw gesprekspartners zijn, hoe diverser de ideeën zijn die u te horen krijgt. Goed voor uw gedachtegang, goed voor uw business. Dus doe uzelf en anderen een plezier en meldt u aan.
  Bent u niet gevestigd op het park maar wilt u komen netwerken, dan bent u van harte welkom.

  Wilt u ook een bijeenkomst hosten, laat het ons dan weten! Het is een laagdrempelige manier om een kijkje te geven in uw keuken en uw netwerk uit te breiden. (Is het u al ten gehore gekomen dat hieruit prachtige transacties gevolgd zijn?)

  Met vriendelijke groet,

  Het Bestuur van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid


  Waar: Palmiye Nederland | Markweg 21, 2153 PG Nieuw-Vennep
  Wanneer: Nader te bepalen
  Hoe laat: 16:00 tot 18:00 uur
  Parkeren: n.t.b.