Succesvolle ‘Businessclub Bijeenkomst’ bij Piersma.com

Dinsdag 21 mei heeft Piersma.com zijn deuren geopend voor de Businessclub Bijeenkomst. Een mooie gelegenheid voor de nieuwe parkbewoner om zich voor te stellen aan alle leden en gebruikers van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, het bestuur, de gemeente en andere aanwezigen. Voor eenieder tevens een mooi moment om hun netwerk te onderhouden en verder uit te breiden.  

Aankondiging The Guts Award 

De bijeenkomst werd geopend met een welkomstwoord van Thomas Hendriksen, voorzitter VvE Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Naast een korte update over het park, zoomde hij ook in op het aankomende evenement: The Guts Award 2019. De award wordt dit jaar uitgereikt aan de vrouw met het meeste lef in regio Haarlemmermeer/Duin- en Bollenstreek. Vrouwen kunnen nog tot 1 juni genomineerd worden. Daarna openen de stembussen.  

Ook iemand nomineren? Dat kan hier.

Binnenkijken bij Piersma.com 

Hendriksen gaf het woord aan Niels Piersma, eigenaar van Piersma.com. Hij nam de aanwezigen mee in het verhaal van de organisatie, die sinds eind 2018 gevestigd is op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. De ICT-partner focust zich met name op de strategische kant en denkt mee met klanten over hun bedrijfssituatie en de daarbij behorende automatiseringsbehoefte. Na zijn welkomstwoord werden alle aanwezigen uitgenodigd voor een korte rondleiding door het park. 

Uiteraard was er ook genoeg tijd voor een gezellige en informele netwerkborrel. Zo’n vijftig ondernemers hebben hun netwerk versterkt onder het genot van een hapje en drankje, wederom uitstekend verzorgd door Maddy’s Gasten Service. 

Ook aanwezig zijn bij het volgende event van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of bevestig jouw aanwezigheid tijdens The Guts Award 2019. 

Bekijk alle foto’s: