Bij The Guts draait het om lef. Want lef is nodig voor innovatie en ondernemerschap. Om de bijzondere keuzes die mensen maken en om onderscheidend te durven zijn. Om met je kop boven het maaiveld uit te durven steken om dat te behalen wat je voor ogen hebt: het realiseren van jouw droom. Dit levert mooie verhalen op. Verhalen die ons handvatten aanreiken welke bijdragen aan het behalen van onze persoonlijke doelen en ontwikkelingen. Ze inspireren, confronteren en motiveren.

Middels dit online kennisplatform bieden wij, net als voorgaande jaren, ondernemers een podium om hun verhaal te delen. Inspirerende sprekers met ‘GUTS’, met levenslessen die de moeite waard zijn om te delen.

DE JURY

Marja Ruigrok

Wethouder economie en innovatie | Haarlemmermeer

Ondernemerszin is de rode draad in alle activiteiten van wethouder Marja Ruigrok. Ondernemerszin in de brede betekenis van het woord: ruimte voor initiatieven, innovatie en inspiratie. Ze doet dit niet alleen graag zelf maar hoopt ook anderen hiermee aan te steken.

Iñez van Boxtel

Levenslooppsychologie, Familiedynamiek & Bedrijf bij Praktijk Inezpire.nl. Psychotherapeut en gezinscoach ZZP bij FamilySupporters.

Door haar eigen persoonlijke ervaringen is haar passie voor groei en ontwikkeling van de medemens ontstaan. Ze heeft effectieve praktische behandelingen en therapieën ontwikkeld voor jong en oud.

Andrea van de Graaf

Directrice Tegenstroom, Meermaker, mede-oprichter Energiebank Haarlemmermeer en voorzitter van Energiecoöperatie Zuiderlicht.

Op dinsdag 1 oktober 2019 werd zij uitgeroepen tot winnares van The Guts Award 2019. Andrea weet als geen ander nieuwe duurzame initiatieven van de grond te krijgen én succesvol te maken. Ze heeft de visie, ziet de kansen en weet mensen en middelen zo te verbinden dat er ook echt wat gebeurt.

KEYNOTES

Juliëtte van Eeten

Weerbaarheidstrainer & beweegcoach
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de journalistiek heeft Juliëtte inmiddels de overstap gemaakt naar het ondernemen. Met haar bedrijf krachtpatsers.nu helpt ze mensen met blijvende gedragsverandering. Dit doet zij door mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel te trainen.
In deze video vertelt zij haar verhaal en deelt zij haar 3 tips als ondernemer.

Jo Nieuwenhuizen

Jo is zich, na 23 jaar als KLM purser te hebben gewerkt, gaan verdiepen in de Creatrix® methodiek. Een transformatie methodiek gemaakt voor en door vrouwen. Deze methodiek houdt rekening met hoe je als vrouw in elkaar zit, hoe je hersenen werken, de hormonen, zorg-gen als mede dat je ook patronen in je cellen en DNA kunt hebben geërfd. Nadat het haar had geholpen haar eigen faalangst, perfectionisme en onzekerheid aan te pakken, werd het haar redding en roeping. Als een van de eerste officiële Creatrix® transformologist heeft zij al veel vrouwen mogen helpen bij het verlossen van die interne criticus, no nonsense, effectief en blijvend. In deze video gaat ze dieper in op de thema’s innovatie maar vooral LEF.

GENOMINEERDEN

Angela van Dorssen

Directrice Connecting Energy
Internationaal gecertificeerd individueel en team coach met een specialisatie op neuroscience.

Hadassah Vorm

Eigenaresse ORA Offshore Customs Consultancy / Hadassah Vorm Money Maker

Marjolijn Balk

Eigenaresse To Maat, groenteburgers uit de Bollenstreek

Martine Goulmy

Fotograaf, kunstenaar Goulmy Design & Fotografie

Amy van der Ham

Directeur van 3 ondernemingen & schrijfster van het boek ‘Zo doe je dat’.

Trudy Pannekeet

Social Media Marketing Adviseur – Trudypannekeet.nl

Annelies Osinga

Leidinggevend coördinator Adamas Inloophuis

Angela van Wijk

Eigenaresse Doelen Coach Service

Dorien Hulsebosch

Voormalig directeur van Integraal Kind Centrum De Paradijsvogel. Op dit moment is ze mentor /coach van directeuren en leerkrachten. Ook traint zij verschillende onderwijsteams binnen stichting Jong Leren.

Arjanne Lagendijk

Directeur NMCX Centrum voor Duurzaamheid

Fleur Gase

General Managerbij GDF Netherlands

Renata Fideli

Directeur-Bestuurder MeerWaarde Welzijn

Breng nu je stem uit op een van deze genomineerde powervrouwen!