Park-netwerkborrel Paraat

Op een prachtig zonnige donderdagmiddag, 28 juni 2018, heeft Paraat haar deuren geopend voor de tweede park-netwerkborrel van het jaar. Een mooie manier voor ondernemers die werkzaam zijn op het park, maar ook van daarbuiten, om elkaar te ontmoeten. Ook dit keer zijn er goede gesprekken gevoerd en netwerken uitgebreid.

Het gastvrije Paraat heeft de aanwezigen niet alleen een rondleiding gegeven door het gebouw, ook kon men een korte training reanimatie en AED bijwonen en zelf brandjes blussen. Paraat biedt een totaaloplossing op het gebied van veiligheid, via drie divisies: Veiligheidsdiensten, Blusmiddelen en Training & Advies. Voor de veiligheidsspecialist was deze gelegenheid een mooie manier om zich aan de ondernemers voor te stellen.

Waarom een netwerkborrel?

Als businesspark willen wij de ‘parkbewoners’ de mogelijkheid bieden om andere ondernemers op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Een goede buur blijkt immers waardevoller dan een verre vriend. Vanwege het succes van voorgaande edities is de opzet breed. Iedereen die geïnteresseerd is in Businesspark Nieuw-Vennep Zuid is welkom: secretaresse, directeur, salesmanager, makelaar, bureaucoördinator… van de bedrijven op het park maar ook van buitenaf. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

We willen iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid!

Beelden van de park-netwerkborrel: