Pesetaweg 85 E+F

Omschrijving OBJECT Twee naast elkaar gelegen goed geïsoleerde nieuwbouw bedrijfsunits met een eigentijdse en nette uitstraling. De units zijn onderdeel van het recent opgeleverde nieuwbouwproject ‘Het Eurokwartier’ en bevinden zich op het populaire business park ‘Nieuw-Vennep Zuid’. De begane grond is uitermate geschikt als bedrijfs-/opslagruimte terwijl er op de eerste verdieping eenvoudig kantoor-/showroomruimte gecreëerd kan..

Lees meer

Lireweg 100

Omschrijving OBJECT Deze naar eigen wens in te richten kantoorruimte bevindt zich op de 2e verdieping van een multifunctionele kantoorunit gelegen op het populaire businesspark ‘Nieuw-Vennep Zuid’. De kantoorruimte heeft veel lichtinval en is door zijn courante metrage de ideale uitvalsbasis voor een startende ondernemer en/of Mkb’er. LOCATIE Business park ‘Nieuw-Vennep Zuid’ ligt op een..

Lees meer

Pesetaweg 87 D-E

Omschrijving OBJECT 2 hoogwaardige en uitstekend geïsoleerde nieuwbouw bedrijfsunits met een moderne en representatieve uitstraling. De bedrijfsunits zijn gelegen in blok 2 van nieuwbouwproject ‘Het Eurokwartier’ en zijn recent opgeleverd door de aannemer. De begane grond leent zich uitstekend voor bedrijfs-/opslag-/productieruimte terwijl de verdiepingsvloer geschikt is voor kantoor- of praktijkruimte, maar zeker ook voor opslagdoeleinden…

Lees meer

Pesetaweg 75 – Dollarkwartier

Pesetaweg 75 – Dollarkwartier ALGEMENE INFORMATIE Aan de Pesetaweg op Bedrijvenpark Nieuw-Vennep Zuid zullen een aantal zeer representatieve en uitstekend bereikbare nieuwbouw bedrijfsunits worden gerealiseerd. Bij unit B1 bestaat de keuze om deze te kopen of te huren, de units C3 en C4 bieden wij te koop aan. Unit A1 is reeds verkocht en de..

Lees meer

Schillingweg 73 – 75

  OBJECT Zelfstandige kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping in een modern en hoogwaardig verzamelgebouw. De ruimte bestaat uit twee units die met elkaar verbonden zijn en beschikt over de benodigde eigen voorzieningen. De kantoorruimte heeft een representatieve uitstraling met veel daglichttoetreding. LOCATIE Het gebouw is gelegen op het populaire business park ‘Nieuw-Vennep Zuid’ op..

Lees meer

Lireweg 104

Adresgegevens pand: Adres: Lireweg 104 Postcode + plaats: 2153 PH te Nieuw-Vennep Omschrijving pand: TE HUUR: Een moderne hoekunit bestaande uit begane grond en 1e verdieping. Gelegen op bedrijvenpark Nieuw-Vennep-Zuid. Eigen grond 104 m². Totale oppervlakte circa 200 m². Deze unit beschikt over 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. INDELING: BEGANE GROND: entree, hal, toilet en..

Lees meer

Pesetaweg

80 BG + 90 1e etage m2 oppervlakte Prijs op aanvraag Oppervlakte:   80 m2 bvo op de begane grond. 90 m2 bvo op de eerste etage. Opleveringsniveau begane grond: -Entree, -Badkamer met douche, wastafel met spiegel en wc, -Hardhouten trap met rvs roeden naar eerste etage, -Hoge elektrische overheaddeur met ramen, -Lichte bedrijfsruimte met gecoate vloer,..

Lees meer

Lireweg 66

135 m2 oppervlakte € 950,- per maand Indeling begane grond: Entree, hal, toiletruimte, showroom en werkruimte met overheaddeur. Opleveringsniveau begane grond:  -Elektrisch bedienbare overheaddeur. -Toilet. -Verdiepingsvloer beton -CV installatie Aanvaarding: In overleg Huurprijs begane grond: € 950,00 per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten. Servicekosten: € 50,00 per maand te vermeerderen met BTW Huurperiode:..

Lees meer

Frankweg 67

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form.

Lees meer

Pesetaweg 57-61

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form.

Lees meer