De eerste editie

Afgelopen jaar stonden Boekuwzending.com, CTS Group en ATN Beveiliging in de finale. Ronald Zoet van ATN sleepte toen zowel de publieks- als de juryprijs mee naar huis. Ook benieuwd wie dit jaar de winnaar wordt van The Guts Award 2017? Houd 3 oktober dan vast vrij in uw agenda!

Nieuwsgierig naar het verslag en de foto’s van de allereerste editie? Kijk dan hier:

De eerste editie van The Guts Award was een groot succes. Gisteren zagen 125 ondernemers hoe ATN beveiliging zowel de publieks- als de juryprijs in de wacht sleepte. Naast de uitreiking van beide awards kwamen meerdere gastsprekers aan het woord waaronder Raymond Vrijenhoek van Otravo en Mark Voermans van IreckonU.

ATN beveiliging grote winnaar

ATN beveiliging ontving zowel de publieks- als de juryprijs. De publieksprijs werd uitgereikt door Thomas Hendriksen, voorzitten VvE Businesspark Nieuw-Vennep Zuid naar aanleiding van een publieksstemming volgend op een korte pitch die werd gedaan door alle drie de finalisten. Karin Moerkerk, voorzitter van de vakjury, overhandigde later op de avond eveneens de juryprijs aan ATN beveiliging. Volgens de vakjuy heeft ATN beveiliging zich de afgelopen periode herhaaldelijk doen gelden door continu te denken vanuit haar klanten.

Continue vernieuwing om de beste te blijven

De award is tot stand gekomen vanuit een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Haarlemmermeer en de VvE van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Thomas Hendriksen, vorzitter VvE Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: “Innovatie is de ontwikkeling en succesvolle invoering van nieuwe of verbeterde producten en diensten. Je moet lef hebben om een richting te kiezen en ons businesspark moet zich steeds vernieuwen om de beste te blijven. Dit vraagt om innovatief denken. De polder is een van de economische koplopers in Nederland, maar dit kan je niet blijven als je niet constant innoveert. Om dergelijke thema’s en verschillende visies hierop gemeengoed te maken en ondernemers te inspireren hebben wij The Guts Award in het leven geroepen. Het evenement was een groot succes en smaakt naar meer. Het zou dan ook zonde zijn om hier in de toekomst geen vervolg aan te geven. Dit jaar hebben we alles gedaan met eigen middelen en voor komend jaar zullen we opzoek gaan naar een aantal partners.”