The Guts Award 2017 een groot succes!

De tweede editie van The Guts Award was opnieuw een groot succes. Het evenement dat draait om toekomst, innovatie en succes heeft veel lokale ondernemers aangetrokken. De ruim 150 aanwezigen zagen Inepro uitgeroepen worden tot winnaar van de juryprijs. Het publiek koos Intertraining als favoriet. Naast de uitreiking van de awards, was spreker Dirk Scheringa aanwezig om te vertellen over de keerzijde van innovatie. Aansluitend aan het evenement vond er een gezellige en informele borrel plaats.

‘Bedrijfspand en mensen ademen innovatie’  

De vakjury, bestaande uit Karin Moerkerk van Innoventies (juryvoorzitter), Angeline Kierkels van Meerlanden, Age Vermeer van Dura Vermeer, Dick van Lent van Van Lent Shipyard, Thomas Hendriksen van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, Gerco Tolsma van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol en Ronald Zoet van ATN Beveiliging, heeft Inepro uitgekozen als winnaar van The Guts Award 2017. Zij mogen het komende jaar de titel Het meest innovatieve bedrijf van Nieuw-Vennep dragen. Juryvoorzitter Karin Moerkerk reikte de award uit aan Franc van Veen, algemeen directeur en Co van den Ham, Wright manager/sales manager. Inepro volgt hiermee ATN Beveiliging op die er vorig jaar met zowel de jury- als de publieksprijs vandoor ging.

Naast de juryprijs konden alle aanwezigen ook een stem uitbrengen op hun favoriet. Alle deelnemers hielden een korte pitch van 1,5 minuut om het publiek te overtuigen van hun onderscheidende en innovatieve ideeën. Intertraining deed dit in de ogen van het publiek het best en ging er met de publieksprijs vandoor. Deze werd uit handen van Wethouder Adam Elzakalai overhandigd aan Marloes Kempers, een van de directeuren van Intertraining.

Vragenvuur voor Dirk Scheringa

The Guts Award gaat over innovatie, ondernemerschap en lef hebben en dat kan ook fout gaan. Spreker Dirk Scheringa was aanwezig om tijdens een interview op het podium te vertellen hij over de keerzijde van innovatie. Karin Moerkerk stelde Dirk Scheringa vragen over zijn omstreden tijd bij de DSB Bank en wat andere ondernemers daarvan kunnen leren. De dagvoorzitters Casper van Diemen van Communicatiemakelaars en Rik Balder van Boekuwzending.com zochten de interactie met het publiek.

Netwerken

Aansluitend aan het evenement vond er een gezellige en informele borrel plaats. De vele ondernemers die op het evenement zijn afgekomen, hebben nieuwe contacten kunnen leggen en met elkaar kunnen sparren over innovatie. Dat is precies de reden waarom The Guts Award in het leven is geroepen: om ondernemers uit de regio te inspireren en te stimuleren om zich innovatief (nog) meer te ontwikkelen.

Deze editie is dan ook meer dan geslaagd en de organisatie kijkt uit naar het komende jaar.

Bekijk hieronder alle foto’s: