Genomineerden van The Guts Award 2020

Dit zijn de eerste genomineerden vrouwen. Ben of ken jij een vrouw met lef?  Aanmelden kan nog steeds!

Trudy Pannekeet

Social Media Marketing Adviseur
Trudypannekeet.nl

Hoe heeft zij het afgelopen jaar lef getoond?

Trudy Pannekeet adviseert ondernemers hoe ze online beter zichtbaar kunnen worden. Trudy heeft zich het afgelopen jaar perfect geprofileerd door lef te hebben tijdens de coronacrisis: zij wist zich als social media-expert extra nuttig te maken en bedrijven wakker te schudden om juist in deze periode zichtbaar te zijn. Daarnaast is ze druk bezig met het schrijven en ontwikkelen van een praktisch LinkedIn boek.

Saskia van der Drift

Praktijkhoudend oefentherapeut
Pract’s Oefentherapie

Hoe heeft zij het afgelopen jaar lef getoond?

Twijfelt niet, handen uit de mouwen en gaan. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus moesten de praktijken tijdelijk sluiten. Om haar cliënten toch behandelingen te kunnen geven, middels videoconsults haar diensten uitgebreid. En met de juiste bescherming mensen thuis van consults voorzien. Ook deze periode doet ze waar ze goed is in, mensen adviseren: doelen stellen, ervoor zorgen dat er kleine successen worden behaald die motiverend zijn en vooral: genieten.

Fleur Gase

General Manager
bij GDF Netherlands

Hoe heeft zij het afgelopen jaar lef getoond?

Fleur is jong, doortastend en niet bang. Ze ziet en pakt haar kansen en is communicatief. Mede gedurende de periode rondom de coronacrisis heeft zij haar bedrijf versterkt. Door in deze moeilijke tijden positief te blijven, slimme oplossingen te verzinnen en te blijven bikkelen.

Amy van der Ham

Directeur van 3 ondernemingen
& schrijfster van het boek ‘Zo doe je dat’.
Amyvanderham.nl

Hoe heeft zij het afgelopen jaar lef getoond?

Op haar 22ste startte ze haar eigen onderneming. Inmiddels is ze directrice van drie bedrijven. Afgelopen jaar heeft zij haar boek uitgebracht waarin zij vertelt hoe zij dit voor elkaar heeft gekregen. Hoe wist Amy waar haar kracht lag en hoe zette zij dit om in doelen? Welke misstappen maakte zij en vooral: hoe bleef zij trouw aan wat ze zelf wilde?

Mieke Beljaars-Verkaik

Eigenaresse Meers Paarden Centrum

Hoe heeft zij het afgelopen jaar lef getoond?

Zij zet het welzijn van dieren voorop, onderneemt duurzaam in een sector die zich daar lastig voor leent. Maar bewandelt de onbegane paden waardoor ze voor elkaar krijgt waar anderen van dromen. Mieke laat zien wat je hoofd boven het maaiveld uitsteken inhoudt

Martine Goulmy

Fotograaf, kunstenaar
Goulmy Design & Fotografie

Hoe heeft zij het afgelopen jaar lef getoond?

Martine is een zeer bekende fotograaf in de regio. Wat ze slim doet is dat ze handig contact maakt met mensen. Ze heeft het afgelopen jaar een boek uitgebracht waarin zij ondernemers uit de regio portretteert. Ze is een vast gezicht bij verschillende netwerkclubs als huisfotograaf. Hiermee maakt ze het verschil te opzichte van anderen.

Yvonne van der Hulst

Eigenaar Van Der Hulst Bouwbedrijf

Hoe heeft zij het afgelopen jaar lef getoond?

Lef, innovatie en oog voor de omgeving staan centraal! Wil vooral slimmer en efficiënter bouwen waarbij de gebruiker centraal staat. Maar bovenal verder denken dan de wet voorschrijft, dat is wat Yvonne doet.

Foto DORIEN - Guts Award 2020

Dorien Hulsebosch

Voormalig directeur van Integraal Kind Centrum De Paradijsvogel. Op dit moment is ze mentor /coach van directeuren en leerkrachten. Ook traint zij verschillende onderwijsteams binnen stichting Jong Leren.

Hoe heeft zijn het afgelopen jaar lef getoond?
Twee jaar geleden kreeg zij samen met haar team van de onderwijsinspectie het keurmerk ‘Goed” voor de kwaliteit van het onderwijs.
Dorien besloot toen dat haar missie in Vogelenzang was voltooid. Ze vloog uit om verder te groeien in het mentoraat, het opleiden, het coachen en het trainen met impact in het onderwijsveld en de kinder- en jeugdtherapie. Zij springt in het diepe en bewandelt voortdurend nieuwe paden.

Annelies Osinga

Leidinggevend coördinator
Adamas Inloophuis

Hoe heeft zij het afgelopen jaar lef getoond?

Zet zich in voor patiënten en hun naasten een ingrijpend moment in hun leven. Toen de deuren afgelopen periode letter dicht moesten is zij samen met het team direct gaan kijken hoe zij (nieuwe) gasten digitaal en telefonisch konden blijven ondersteunen. Geen inloophuis maar een inbelhuis!

Angela van Wijk

Eigenaar Doelen Coach Service

Hoe heeft zij het afgelopen jaar lef getoond?

Ondanks de gigantische uitdagingen die er nu zijn in de markt blijft ze constant zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een samenwerking met FloriWorld, Aalsmeer. In dat kader is ook en hele bus in kleuren van FloriWorld gemaakt. Maar ook samenwerkingen met andere attracties, zodat ze mensen die op dit moment graag in eigen land blijven toch een dagje uit kunnen. Op deze manier houdt ze haar eigen businessmodel levend. Dit is slechts een voorbeeld van haar doortastende manier van zaken doen. Innovatie door lef en samenwerking.

Arjanne Lagendijk

Directeur NMCX Centrum voor Duurzaamheid

Hoe heeft zij het afgelopen jaar lef getoond?

Arjanne haar doel: de aarde beter achterlaten, met toekomstperspectief voor onze kleinkinderen. Het werk wat we bij NMCX doen, wordt daarbij steeds belangrijker. Samen met haar team proberen ze mensen bewuster te maken van de eindigheid van grondstoffen en de cruciale waarde van een vitale natuurlijke omgeving. Vanuit haar functie als directeur wil zijn jonge vrouwen stimuleren die willen doorgroeien of solliciteren naar een leidinggevende positie.

Schermafbeelding 2020-07-15 om 14.10.44

Agnes Kappe

Eigenaar Grijs Beton Design

Hoe heeft zij het afgelopen jaar lef getoond?

In een toch wel mannenwereldje laat Agnes zien wat je allemaal kunt doen met beton en de duurzaamheid van beton. Grijs Beton Design is zich bewust van duurzaamheid. Dat uit zich in het scheiden van afval en bijvoorbeeld het hergebruik van materialen. Naast vloeren en meubels laat ze zien waar je beton nog meer voor kunt gebruiken, bijvoorbeeld betonnen sieraden.