Nieuw-Vennep, 16 november 2023 – Vorige week donderdag vierde BusinessPark Nieuw-Vennep Zuid met trots haar 22-jarig bestaan. Het jubileum werd gekenmerkt door een dag vol boeiende sprekers en waardevolle momenten die de kracht en vitaliteit van het businesspark weerspiegelden.

De dag werd vakkundig geleid door de energieke dagvoorzitter, Wytske Kenemans, die de sfeer hoog hield en zorgde voor een soepele overgang tussen de verschillende programmaonderdelen. Martijn Mackenzie trapte het evenement af met een warm welkom namens het bestuur.

Een informatieve Netwerkshow volgde, gepresenteerd door netwerkexpert Judith Smits. De aanwezigen werden op een vermakelijke wijze geleerd hoe ze effectiever kunnen netwerken, waardoor ze met meer plezier deelnemen aan netwerkevenementen en zakelijke borrels.

Een hoogtepunt was de oprichting van de energiecoöperatie, waarbij Peter Bokhorst ons vertelde over het belang van de energiecoöperatie op het park. Jurgen Nobel, wethouder Haarlemmermeer, verleende zijn steun door de officiële ondertekening bij te wonen.

Gerlof Rienstra van CLOK nam het podium om de financiële en fiscale onderbouwde waarde van BusinessPark Nieuw-Vennep Zuid te belichten (maar liefst € 668.500.000). De presentatie richtte zich op de investeringen die hebben bijgedragen aan de waardegroei van het BusinessPark en benadrukte de economische betekenis ervan voor de regio.

De dag bereikte zijn hoogtepunt met een gezellige netwerkborrel, waarbij heerlijke hapjes werden geserveerd. De muzikale omlijsting werd verzorgd door DJ Leandro Tol en een spetterend optreden van Quincy, wat zorgde voor een feestelijke afsluiting van deze gedenkwaardige dag.

Thomas Hendriksen, voorzitter van het BusinessPark Nieuw-Vennep Zuid, benadrukte het belang van deze viering: “Ons 22-jarig bestaan is een mijlpaal die we met trots vieren. Het toont de veerkracht en toewijding van onze gemeenschap. Wij kijken uit naar de toekomst en blijven streven naar groei en duurzaamheid.”

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:
communicatie@nieuwvennepzuid.nl

Over BusinessPark Nieuw-Vennep Zuid:

BusinessPark Nieuw-Vennep Zuid is al 22 jaar een bloeiend zakencentrum dat staat voor samenwerking, groei en duurzaamheid. Opgericht in 2001, is het uitgegroeid tot een hub van innovatie en zakelijke successen. Het biedt een dynamische omgeving waar bedrijven gedijen en samenwerken aan een duurzame toekomst.