The Guts Award 2018

Namens het bestuur van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: ontzettend bedankt voor uw komst. Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie en zitten weer vol innovatieve ideeën voor volgend jaar. Bekijk hier alle foto’s en het verslag. Zet u dinsdag 1 oktober 2019 alvast in uw agenda? Tot dan! #TheGutsAward

Lees meer

Lancering van herfst-edities INTO business vindt plaats tijdens The Guts Award 2018

Nieuw-Vennep, 6 september 2018 – Op 2 oktober aanstaande zullen tijdens de derde editie van The Guts Award de nieuwste uitgaven van Haarlemmermeer INTO business en Duin- en bollenstreek INTO business gelanceerd worden. Over INTO business INTO business is een lokaalgericht en zakelijk magazine voor ondernemers. David van Kesteren, uitgever van INTO business vertelt: “Wij..

Lees meer

Op de valreep onze laatste deelnemer: Onderneem in.

Onderneem in is hét online ondernemingsmagazine met  prikkelende bedrijfsverhalen van collega-ondernemers, de laatste actualiteiten op ondernemersgebied en regionale informatie, feiten en cijfers. Onderneem in is dé plek om inspiratie op te doen, verbinding aan te gaan met nieuwe klanten, uw onderneming te presenteren, kansen te pakken en groter te worden! Waar traditionele magazines een afgebakende regio en..

Lees meer

Weer een nieuwe lefhebber! De BioExpress

De BioExpress is de volgende lefhebber. De BioExpress heeft de missie om mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden op betaalde arbeid. Inkomsten zijn niet het hoofddoel van De BioExpress, talent vinden en ontwikkelen zijn hier belangrijker. Daarnaast streeft de BioExpress ernaar om op basis van kwaliteit en uitstraling de beste..

Lees meer

CardiAid is de volgende kanshebber van The Guts Award!

CardiAid maakt levensreddende defibrillatie overal en door iedereen mogelijk. De CardiAid AED is ontwikkeld voor gebruik op publieke plaatsen, om levensreddende defibrillatie toe te passen in de kritische eerste paar minuten totdat professionele hulp ter plaatse is om overlevingskans te vergroten. CardiAid Benelux bereikt dit d.m.v het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige AED’s en opleidingen aan bedrijven,..

Lees meer