Nieuw bedrijf op het park!

Onlinedeurbeslagshop.nl (marktleider in online verkoop deurbeslag) 3000 pakketjes per week Onlinedeurbeslagshop.nl is marktleider in het online retailen van deurbeslag. Naast deurbeslag wordt er ook meubelbeslag verkocht. Per week gaan we zo’n 3000 pakketjes de deur uit. Deze worden voor 80% verzonden aan particulieren de rest van de klandizie is verdeeld onder bouwbedrijven en interieurzaken. Het..

Lees meer

Wist je dat… Inside Solutions

Inside Solutions is dé project-en kantoorinrichter voor Nederland en België. Al ruim 15 jaar levert Inside Solutions kwaliteit in projectinrichtingen, kantoorinrichtingen en kantoorrenovaties door heel Nederland en België, gaande van kleine tot complete turn-key inrichtingen. We zijn in gesprek gegaan met eigenaresse Melany Groothuis-de Vries om meer te weten te komen over Inside Solutions. Wist je..

Lees meer

Wist je dat… DONAR Groen

DONAR Groen is een echt familiebedrijf, opgericht in 1995 door Frans van der Hulst. Dé specialist op het gebied van professioneel handgereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, klimmaterialen en werkkleding die te vinden zijn in de webshop én fysieke showroom. Inmiddels wordt DONAR Groen gerund door Ralph, de zoon van. Wij zijn met hem in gesprek gegaan om meer..

Lees meer

Wist je dat… Secondlife Inkjets

 Secondlife Inkjets is specialist in het recyclen, produceren en distribueren van Inkjet -en toner cartridges voor retail en groothandel in Nederland en België. Ze zitten op het Businesspark gevestigd aan de Frankweg 55. In gesprek met Bob van Secondlife Inkjets zijn we meer te weten gekomen over deze organisatie. Wist je dat… Cartridges hergebruikt! Beheren als..

Lees meer