Nieuwbouwproject Het Eurokwartier op Business Park Nieuw-Vennep Zuid volledig verkocht

Nieuw-Vennep, 01-08-2019 – Alle nieuwbouw bedrijfsunits van het project Het Eurokwartier van Van Lulling BOG en Schipholland zijn verkocht. De 22 hoogwaardige bedrijfsunits die op Business Park Nieuw-Vennep Zuid liggen zijn verkocht aan zowel eigenaar-gebruikers als beleggers. Oplevering vierde kwartaal De verkoopprijzen van de units startten al vanaf €130.000 euro vrij op naam. De units..

Lees meer

Warme kennismaking voor wethouder Marja Ruigrok met Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en ondernemers

Vanmorgen heeft Marja Ruigrok, kersverse wethouder van Haarlemmermeer op het gebied van Economie, Innovatie, Verkeer, Vervoer en Cultuur, Businesspark Nieuw-Vennep Zuid bezocht. Het doel van haar bezoek was om kennis te maken met het park, het bestuur en enkele hier gevestigde ondernemers.   De ochtend begon bij CTS GROUP, waar alle aanwezigen onthaald werden door..

Lees meer

Nominaties The Guts Award 2019 gestart!

Ben jij of ken jij de grootste lefgozerin van de Haarlemmermeer en Duin-en Bollenstreek? Mooi! Dan zoeken wij jou. Waarom? Om een zaal vol mensen te CONFRONTEREN, INSPIREREN en MOTIVEREN. NOMINEREN  (Nomineren kan tot 1 juni 2019. Vanaf 1 juni kan er gestemd worden.) What to win? > € 30.000,- aan mediawaarde Vermelding op alle..

Lees meer