Hulp nodig?

Onze parkmanager Bertram Kroon van Oblecto Parkmanagement helpt u graag met uw vragen en calamiteiten. U kunt altijd via het contactformulier direct contact opnemen.

CALAMITEITEN

Wat te doen bij calamiteiten?

1. U constateert inbraak of schade

  • Blijf kalm, hou het overzicht, noteer tijd en plaats en maak foto’s indien mogelijk.
  • Informeer de instanties die in uw eigen protocol bekend zijn, denk hierbij aan de alarmcentrale, politie, uw verzekering, etc.

2. U meldt dit bij het Parkmanagement.

  • U kunt het NVZ Parkmanagement direct informeren via het aanvraagformulier op deze pagina. Doe dit zo snel mogelijk.
  • Zodra uw melding bij het NVZ Parkmanagement binnenkomt, zullen wij de andere gebruikers op het park direct informeren over het incident.

3. U doet aangifte bij de Politie

  • Het is belangrijk zo snel mogelijk de politie te informeren, afhankelijk van de calamiteit.
Dank voor uw bericht. We komen spoedig bij u terug.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later nog eens.

AED’s op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid

Op verschillende locaties op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid zijn AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) aanwezig. Slachtoffers van een plotselinge hartstilstand kunnen hiermee worden gered.

De eerste zes minuten na een hartstilstand zijn cruciaal voor de overlevingskans van een slachtoffer van een hartaanval; AED’s zijn daarom letterlijk van levensbelang. Met deze apparaten kan slachtoffers een elektrische schok worden toegediend, die het hartritme weer normaal op gang moet brengen. De AED’s zijn eenvoudig door iedereen te bedienen en zo draagt de aanwezigheid van de apparaten bij aan de veiligheid op ons businesspark.

AED op Businesspark nieuw-vennep zuid