In januari 2019 heeft CaptureTech het bedrijf IT-innovators BV overgenomen. Dankzij deze overname groeien niet alleen de werkzaamheden in een snel tempo, maar is ook het team gegroeid. Om klanten beter van dienst te kunnen zijn en zich als organisatie verder te kunnen ontwikkelen, is besloten te verhuizen naar één nieuw kantoor.

“Het kantoor van IT-innovators BV was gevestigd in Hazerswoude, CaptureTech zat met een productieruimte, magazijn en kantoren op de Pesetaweg op het businesspark” vertelt Maarten Anderson – Managing Director CaptureTech.

“Het pand aan de Pesetaweg was te klein om beide organisaties en de bijbehorende werkzaamheden samen te voegen, daarom was het tijd voor een verhuizing. We hebben een positieve ervaring met het businesspark, de centrale ligging vlak bij de A4 maakt dat het makkelijk aan te rijden is voor zowel onze medewerkers als voor klanten en leveranciers. Daarom zijn wij binnen het park gaan oriënteren naar de mogelijkheden, ons oog viel direct op het pand aan de Lireweg 42. Een pand met voldoende kantoorruimte en een groot magazijn waardoor we klaar zijn voor de toekomst!”

Bij CaptureTech draait alles om Efficiency Improvements. Als IT-dienstverlener en specialist in automatische identificatie binnen (logistieke) bedrijfsprocessen heeft het bedrijf als doel om de processen van haar klanten in distributiecentra, productielocaties, winkels en tijdens transport te optimaliseren.