DJ Middelkoop is al bijna 90 jaar een betrouwbare partner van expediteurs voor nationaal-en internationaal transport en afhandeling van luchtvracht én een vertrouwd en bekend gezicht op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.

Het afgelopen jaar waren er veel ontwikkelingen zichtbaar in het bedrijf. Zo investeerde DJ Middelkoop in een gloednieuw Pharma Warehouse binnen de huidige faciliteit. Door deze uitbreiding in diensten werd het tijd om ook een goed naar de positionering te kijken. In oktober presenteerde DJ Middelkoop met trots hun nieuwe aangescherpte visie en een daarbijhorende moderne huisstijl. We spraken Rob Middelkoop, eigenaar van DJ Middelkoop hierover:

“Onze vorige huisstijl had zijn tijd gehad. Om het vertrouwde niet helemaal te laten verdwijnen, hebben we het oude logo in een nieuw jasje gegoten, waarbij het toch duidelijk blijft dat wij het zijn. Het werd erg positief ontvangen.” Voor Rob een spannende stap om te nemen, maar hij heeft er zeker geen spijt van. “Het was tijd voor vernieuwing en ontwikkeling. De recente oplevering van het nieuwe Pharma Warehouse met drie klimaatzones en alle benodigde vergunningen is een aanzet geweest voor deze vernieuwingsslag.”

Gedreven oplossers

De transport branche waar DJ Middelkoop zich in bevindt, wordt ook zwaar getroffen in deze tijden van Corona. Rob vindt het spannend maar is altijd positief: “Ik vind het mooi om te zien dat bedrijven het vertrouwen in ons blijven hebben. Dat is goed terug te zien in projecten die we aangaan, zeker nu we (toekomstige) klanten onze Pharma oplossing kunnen bieden.” Voor Rob is het belangrijk dat het vertrouwen blijft. Hij omschrijft zijn team als; gedreven oplossers die in mogelijkheden denken en altijd werken vanuit het belang van de klant. “Cooperational Excellence”, zo omschrijven ze dit streven bij DJ Middelkoop en zal het hele wagenpark voorzien worden van deze pay-off.

Businesspark Nieuw-Vennep Zuid

Nieuwe diensten, nieuwe signing en een team vol met enthousiaste mensen. Rob en zijn team zijn klaar voor de toekomst! Één die zich blijft afspelen op hun vertrouwde locatie op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: “Wij zitten hier heerlijk. Deze locatie is zo verschrikkelijk fantastisch om te hebben. Het park in zijn geheel qua uitstraling, de medebewoners en de ligging en aansluitingen daar ben ik heel tevreden mee” (kan ook niet anders als je tevens in het bestuur zit ;) red.).

DJ Middelkoop werkt ook samen met een aantal bedrijven gevestigd op het businesspark, dat is dan ook wel weer handig aan de locatie! Benieuwd of DJ Middelkoop iets voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ze op!