Vrijdag 17 februari heeft de eerste park- netwerkborrel van 2017 plaatsgevonden. Dit keer openende Intertraining haar deuren voor alle gasten. Er stonden verschillende grote en kleine gebeurtenissen op de agenda, allemaal binnen het thema van de avond: veiligheid.

De avond werd geopend door Thomas Hendriksen die het woord doorgaf aan Marloes Kempers. Marloes, een van de trotse eigenaren van Intertraining, vertelde de bezoekers over alles wat het bedrijf doet om bij te dragen aan de veiligheid van anderen. Tijdens de rondleiding later op de avond kregen de bezoekers ook de bijzondere Escape Room te zien, welke sinds begin dit jaar wordt ingezet tijdens BHV-trainingen.

Uitreiking KVO-certificaat door burgemeester Weterings

Na het welkomstwoord kregen wij als bestuur van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid samen met de andere partners van het traject Keurmerk Veilig Ondernemen in bedrijventerreinen het KVO-certificaat uitgereikt uit handen van burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer. Wij hebben dit certificaat ontvangen omdat de KVO-werkgroep heeft aangetoond op een gestructureerde wijze bij te dragen aan de verbetering van de veiligheid op het park.

Onthulling nieuw beveiligingssysteem en lancering app

In lijn met het thema heeft burgemeester Weterings ook het nieuwe beveiligingssysteem onthuld. Dit is het eerste innovatieve beveiligingssysteem van Nederland, welke de algemene veiligheid moet verhogen door data te verzamelen en te analyseren. Op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en in Gemeente Haarlemmermeer wordt dit systeem als eerste toegepast.

De nieuwe Social Business Community App is een onderdeel van het SMART Business Parc concept. Deze app dient als extra informatiebron door de “ogen en oren” van de ondernemers en medewerkers op het bedrijvenpark te zijn. Bij verdachte situaties kan de app worden ingezet om dit aan de gebiedsbeveiliger te melden.

Uiteraard was er ook genoeg tijd voor een gezellige en informele netwerkborrel. Ondernemers, werknemers, bezoekers en andere gasten konden bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Klik hier voor de beelden.