The Guts Award is een prijs voor het meest innovatieve bedrijf op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. En voor innovatie heb je lef nodig. Wij hebben een spreker en tevens jurylid gevonden die hier bij past: Frank Griekspoor. Frank heeft twee bedrijven, namelijk Griekspoor BV en Griekspoor Thermal Coatings. Beide bedrijven hadden naar eigen zeggen niet bestaan zonder constante focus op innovatie. 

Griekspoor is een bekend bedrijf in en om Haarlemmermeer. Als organisatie zijn we dan ook blij dat Frank meedoet als spreker en jurylid. The Guts Award is immers een feestje van alle ondernemers in de regio. Iedereen met interesse voor innovatie kan zich inschrijven als bezoeker. De deelnemende bedrijven bevinden zich op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. 

Frank wordt zelf enthousiast bij het thema innovatie: “Onze pay off is ‘Topsport in civiele techniek’. Dat nemen we uiterst serieus. Er is voor ons altijd een oplossing. Altijd. Als er geen methode voor handen is dan ontwikkelen we deze zelf. Soms komt daar weer een hele nieuwe dienst uit voort. Bijvoorbeeld Velocoat. We zochten een methode om fietspaden slimmer en beter te coaten. Zodat wegen minder lang gesloten zijn en fietspaden veiliger worden. We hebben uiteindelijk zelf een methode en bijbehorende machine ontwikkeld. Dit bleek zo effectief dat we dit uiteindelijk als apart merk in de markt hebben gezet: Velocoat. Dit is maar een voorbeeld en ik zal hier 22 september meer over vertellen. Ik kijk uit naar de inschrijvingen, de ontmoetingen met de deelnemende bedrijven en een gezellige bijeenkomst 22 september”.

De uitreiking van The Guts Award zal plaatsvinden op 22 september.

Wacht niet te lang want er is beperkt plek.

The Guts Award is een initiatief van de vereniging van eigenaren van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en gemeente Haarlemmermeer.