Nieuw-Vennep, 13 april 2018 – Inschrijvingen voor The Guts Award 2018 zijn vanaf vandaag geopend. Waar vorig jaar Dirk Scheringa over innovatie sprak, is het nu Fred Teeven die acte de présence geeft. Als voormalige politicus, crime-fighter en buschauffeur heeft deze man voor vele bijzondere beslissingen gestaan. Beslissingen die van grote invloed zijn geweest op het leven van hem en vele anderen. The Guts Award draait om innovatie, het tonen van lef en doorzettingsvermogen; om de route die iemand kiest en om onderscheidend te zijn. Hierover praat ook mee Edwin de Jong van Fietsuniek.nl. Innovatief ondernemer en winnaar van de Jonge Ondernemer award van het jaar (Sprout) en Topaward (Marktplaats). Dit jaar zal The Guts Award plaatsvinden op 2 oktober vanaf 15.30 uur. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Hoe scherper het doel, hoe gerichter je ‘m haalt

Veel ondernemers blijken zich met name bezig te houden met de hectiek van alledag. Veel tijd en aandacht gaat naar verkoop, het uitbreiden van klantenkringen en het aantrekken van de juiste medewerkers. Voor voortbestaan op lange termijn blijkt visie van cruciaal belang. Heineken, Tesla, Uber, Coolblue…allemaal hebben ze een vlijmscherpe visie en investeren ze veel tijd en geld in organisatiebrede innovatie initiatieven. Vragen als ‘Wat zijn onze focuspunten om in deze continu veranderende wereld het voortbestaan te waarborgen?’ en ‘Hoe kunnen we innovatief organiseren en slim(mer) managen?’ geven richting. En hoe scherper het doel, hoe gerichter je ‘m haalt.

Dynamiek van vernieuwen

In haar ambitie om innovatieve ondernemersmentaliteit te versterken, heeft de organisatie van The Guts Award ‘het innovatiefestival’ in het leven geroepen. Hier delen ondernemers hun best practices met de aanwezigen, waardoor zij in de gelegenheid gesteld worden zich niet aan dezelfde steen te stoten. Ondernemers uit de Duin-en bollenstreek, Leiden en de Haarlemmermeer die zich herkennen in een ‘innovatieve ondernemersmentaliteit’ kunnen zich (laten) aanmelden via info@vandiemenpr.nl. Meer info is te vinden op https://www.nieuwvennepzuid.nl/the-guts-award/.

“Als je meedoet, ga je anders kijken naar je eigen innovatieproces. In korte tijd leer je ontzettend veel doordat je je met anderen kunt spiegelen. Je stimuleert jezelf en je omgeving: je bedrijf, medewerkers en klanten. The Guts Award is er om het innovatieklimaat binnen je bedrijf sterker te maken. Hierdoor ontwikkel je effectiever, met o.a. gebruik van de know how van je eigen medewerkers, nieuwe producten, diensten of processen”, aldus Thomas Hendriksen, voorzitter Businesspark Nieuw Vennep Zuid.

[button text=”Inschrijven The Guts Award” icon=”email2″ url=”https://www.nieuwvennepzuid.nl/the-guts-award/inschrijven-guts-award/” animation=”tc_vrukshagra_fadeInLeft”][vc_column_text]