Amsterdam, 2 juni 2016: Op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid in gemeente Haarlemmermeer, wordt dit jaar voor het eerst The Guts Award gehouden. De award, die in samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer wordt georganiseerd, wordt tijdens een feestelijk event op donderdag 22 september uitgereikt aan het meest innovatieve bedrijf van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.

The Guts Award, een award die zijn naam eer aan doet doordat die wordt uitgereikt aan het bedrijf dat het meeste moed en lef heeft getoond, draait om de pijlers toekomst, innovatie en succes. De award uitreiking is een mooie gelegenheid voor bedrijven om zich op een positieve manier te presenteren aan omringende bedrijven, hun verhaal te delen en te leren van elkaar. Thomas Hendriksen, voorzitter VvE Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: “Ik ben ontzettend blij en trots dat The Guts Award georganiseerd wordt. Op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid zijn zoveel bedrijven die door hun eindeloze innoveringsdrift, lef en durf groot zijn geworden. Bedrijven die lef hebben om te innoveren, die doorontwikkelen en zichzelf onderscheiden zijn de bedrijven van de toekomst. The Guts Award is een award die deze bedrijven beloont en stimuleert.“

Inschrijven bedrijven en bezoekers
De inschrijving voor zowel bedrijven als bezoekers is geopend. Bedrijven en bezoekers kunnen zichzelf via de website van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid aanmelden. De eerste aanmelding is inmiddels binnen.

Een vakjury zal uit alle inschrijvingen een eerste selectie maken waaruit vijf bedrijven overblijven. Uit deze vijf bedrijven zal de jury vervolgens drie organisaties kiezen die op 22 september kans maken op de award. Om deze te kunnen winnen moeten de geselecteerde bedrijven zich tijdens de award uitreiking gedurende een pitch van een minuut presenteren aan de vakjury en het publiek. Het oordeel van de jury bepaalt uiteindelijk samen met de stem van het publiek wie de winnaar is van de eerste editie van The Guts Award.