Nieuw-Vennep, 01-05-2020 – The Guts Award – het jaarlijkse evenement van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid – gaat dit jaar gewoon door, ongeacht de nog te nemen maatregelen vanuit de overheid. Op 1 oktober krijgen sprekers door middel van een online stream de kans hun kennis over te dragen. ‘Vrouwen met het meeste lef’ kunnen vanaf nu ingeschreven worden. (Aanmelden? klik hier)

Online stream van de award show
Afhankelijk van de maatregelen die er op 1 oktober gelden, zal de uitreiking van de award (gedeeltelijk) online plaatsvinden. Middels een webinar krijgen de sprekers alsnog een podium, waarbij het hoofdonderwerp innovatie en tonen van lef is. Zo kan de awarduitreiking gewoon doorgaan.

The Guts Award
The Guts Award is een initiatief van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Het evenement vindt plaats op donderdag 1 oktober 2020 tussen 16.00 en 18.00 uur. In de lustrumeditie staat de powervrouw met lef wederom in de schijnwerpers. Tijdens deze uitreiking worden er diverse presentaties gegeven door vakprofessionals om ondernemers te inspireren. Ben of ken jij een vrouw met lef? Je kunt haar opgeven om in aanmerking te komen voor deze award, waarmee de winnares niet alleen een prachtige prijs, maar ook een prachtige kans krijgt om haar bedrijf in de media te krijgen.