Nieuw-Vennep, 6 september 2018 – Op 2 oktober aanstaande zullen tijdens de derde editie van The Guts Award de nieuwste uitgaven van Haarlemmermeer INTO business en Duin- en bollenstreek INTO business gelanceerd worden.

Over INTO business

INTO business is een lokaalgericht en zakelijk magazine voor ondernemers.
David van Kesteren, uitgever van INTO business vertelt: “Wij zijn uitgevers van zakelijke magazines. Gewoon papier, mooi drukwerk, ouderwets gebonden. Ze hebben een regionaal karakter en vallen elk kwartaal bij alle ondernemers uit het verschijningsgebied op de mat. Natuurlijk verschijnen de magazines ook online en via social media, maar wij huldigen het principe dat vooral een gedrukt magazine verenigt en wordt gelezen. Dat is namelijk tastbaar, je ruikt de inkt en iedereen krijgt ‘m als het ware in zijn handen gedrukt. Wij zijn er voor hen die graag hun duim natmaken om een pagina te kunnen omslaan, die hun ogen het liefst van de linker- naar de rechterpagina willen bewegen en die een hoekje willen omvouwen om later snel en makkelijk op die ene pagina te kunnen terugkeren. Het thema voor de komende uitgaves is: Gezondheid is alles.

The Guts Award als moment van lancering is een logische keuze, aangezien ondernemers uit twee van onze regio’s tijdens dit spraakmakende evenement samenkomen.

The Guts Award

The Guts Award is een initiatief van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en draait om innovatie en lef. Het is in het leven geroepen om ondernemers te inspireren en stimuleren hierin (nog meer) te ontwikkelen.
Met dit jaar twaalf deelnemers met ieder een uniek ondernemersverhaal is het bezoeken meer dan waard. The Guts Award is een druk bezocht evenement door ondernemers van alle betrokken regio’s en omstreken en het Businesspark zelf. Daarnaast lukt het de organisatoren om ieder jaar spraakmakende key-notes aan zich te binden. Dit jaar zal onder andere Fred Teeven acte de présence geven.

Bezoekers kunnen zich hier aanmelden: https://www.nieuwvennepzuid.nl/the-guts-award/inschrijven-guts-award/