inepro gaat een samenwerking aan met snellecoronatest.nl. Het bedrijf stelt een ruimte beschikbaar als testlocatie voor de nieuwe coronasneltest.

Deze coronatest is de snelste test voor de regio Amsterdam en Nieuw-Vennep en is goedgekeurd door het RIVM en het OMT. De uitslag van de test is binnen 15 minuten bekend en wordt verstuurd per mail.

De sneltestlocatie is beschikbaar voor inwoners van Nieuw-Vennep en bedrijven uit de omgeving. Naast de locatie in Nieuw-Vennep is er ook een locatie in Amsterdam met de sneltests. Deze locatie ligt in Buitenveldert.

De sneltesten kunnen alleen worden afgenomen op afspraak welke gemaakt kan worden via de website snellecoronatest.nl. De typen testen en tarieven kunt u vinden op de website van snellecoronatest.nl. Voor het maken van (speciale) prijsafspraken voor grote groepen medewerkers van bedrijven kunt u mailen naar bedrijven@snellecoronatest.nl.

Over inepro

inepro is een groot techbedrijf gelegen in Nieuw-Vennep. Het bedrijf is ontwikkelaar en leverancier van innovatieve authenticatie-, (cashless) betaal-, document- en managementoplossingen. Door het beschikbaar stellen van de ruimte hoopt inepro iets te doen voor de regio. Dankzij deze betrouwbare sneltesten kunnen mensen actiever helpen met het bestrijden van het coronavirus en het beter op gang houden van het maatschappelijk en economisch verkeer.

De testlocatie is vanaf dinsdag 17 november open.

Praktijk openingstijden: maandag t/m vrijdag – 09:00 – 16:00 uur
Adres: Pondweg 7, 2100 PK Nieuw-Vennep.

Website: www.snellecoronatest.nl