Op 30 mei vond de Parkborrel plaats bij UNETI Labs aan de rand van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en deze bleek een groot succes te zijn. Het evenement trok een groot aantal ondernemers en professionals uit de regio, die genoten van twee inspirerende lezingen en waardevolle netwerkmogelijkheden.

De avond werd geopend met een welkomstwoord door Thomas Hendriksen en Maikel Lobbezoo, waarna Peter Bokhorst die het belang van duurzame energieprojecten benadrukte. Daarbij werd ook duidelijk dat leden van de in oprichting zijnde Energiecoöperatie Nieuw-Vennep Zuid grote voordelen kunnen halen zowel qua energiezekerheid als ook economisch. Daarna volgde een boeiende presentatie over de innovatieve projecten van UNETI Labs. Mark van der Velden deelde o.a. inzichten over de toekomst van duurzame energie en hoe bedrijven hierop kunnen inspelen.

Naast de informatieve sessie, bood de parkborrel een uitstekende gelegenheid voor deelnemers om in een ontspannen sfeer te netwerken en nieuwe zakelijke connecties te leggen. De gastvrijheid en uitstekende organisatie van UNETI Labs werden alom geprezen.

Deze editie van de Parkborrel was niet alleen een inspirerende avond vol kennisuitwisseling, maar versterkte ook de banden binnen de ondernemers gemeenschap van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en OVHZ