Ruud Koek heeft tijdens de algemene ledenvergadering op dertien december afscheid genomen als bestuurslid van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Na tien jaar met veel plezier zijn functie vervuld te hebben, heeft Ruud besloten dat het nu tijd is om het stokje door te geven. De vrijgekomen functie voor veiligheid op het park wordt ingevuld door Rob Middelkoop.

Bestuursfunctie veiligheid

Rob Middelkoop, Managing Director bij D.J. Middelkoop & Zn., is als lid van de VvE al actief betrokken bij Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Met zijn ervaring op het gebied van veiligheid en met veel passie zal hij de taken van Ruud Koek voortzetten. Bovendien weet hij als ondernemer op het businesspark als geen ander wat er speelt en waar de behoefte ligt.

Best Cordless Water Flosser Online : Cheap electric & portable

Derhalve is Rob Middelkoop een volwaardig nieuwe bestuurder voor het park. Hij zal de huidige bestuursleden Paul Bakker, Thomas Hendriksen, Ronald Dreijer en Hans Verkerk per direct versterken tijdens de tweejaarlijkse algemene leden vergadering. Tevens komt het bestuur elk kwartaal bijeen om diverse zaken die betrekking hebben tot het Businesspark te bespreken. Het bestuur kijkt uit naar de nieuwe samenwerking.

Ruud Koek afscheidRuud Koek afscheid