Op donderdag 1 oktober 2020 maakt de jury van The Guts Award 2020 de winnares bekend via een livestream op de Facebook van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. In de lustrumeditie staat de powervrouw met lef wederom in de schijnwerpers. De jury bestaat uit: Wethouder Marja Ruigrok, Andrea van de Graaf en Iñez van Boxtel.

Hoe kun je de bekendmaking van de winnares volgen?

De speciale livestream van de uitreiking zal te zien op het Facebook-account van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Als je voor 1 oktober de pagina leuk vindt (druk op de ‘vind-ik-leuk’ knop bovenaan de pagina) zul je op de dag zelf een melding krijgen dat de stream van start gaat.

Programma:

16:00 – Opening The Guts Award 2020 door Barbara Breedijk
16:02 – Barbara en Thomas Hendriksen over 5 jaar The Guts Award
16:05 – Bekendmaking top 3
16:06 – Winnares 2019 aan het woord: Andrea van de Graaf
16:07 – Video’s van top 3
16:11 – Marja Ruigrok ‘Over het thema en waar gaat de jury op letten?’
16:12 – Pitch powervrouw 1
16:13 – Pitch powervrouw 2
16:14 – Pitch powervrouw 3
16:15 – Barbara over The Guts Award 2020: lef, innovatie, de genomineerde powervrouwen
16:19 – Bekendmaking winnares en uitreiking award
16:24 – Einde

Save the date: donderdag 1 oktober 2020 – The Guts Award Lustrumeditie

Bij the GUTS draait het om LEF. Want lef is nodig voor innovatie en ondernemerschap. Om de bijzondere keuzes die mensen maken en om onderscheidend te durven zijn. Om met je kop boven het maaiveld uit te durven steken om dat te behalen wat je voor ogen hebt: jouw droom realiseren. Dit levert mooie verhalen op. Verhalen die ons handvatten aanreiken welke bijdragen aan het behalen van onze persoonlijke doelen en ontwikkelingen. Ze inspireren, confronteren en motiveren. Om onze ondernemende geesten te verrijken met mooie verhalen en ervaringen, gaan wij ieder jaar op zoek naar de grootste lefgozers (v/m) van de regio Haarlemmermeer en Duin-en Bollenstreek. Deze lefgozers bieden wij een prachtig podium waarop ze hun unieke ervaring kunnen delen en waarmee ze anderen inspireren. In de lustrumeditie staat de powervrouw met lef wederom in de schijnwerpers.

Disclaimer:
De winnaar zal een gepersonaliseerde award ontvangen en gaat met de eer en bijkomende exposure naar huis.

De roots van GUTS liggen bij een stel creatieve ondernemers. Ooit bedacht om ‘hun’ bedrijvenpark, Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, op de kaart te zetten. Het bleek een succes, want ieder jaar werd het groter en spraakmakender. In vier jaar tijd zijn we gegroeid van klein lokaal evenement tot event dat landelijke bladen haalt. En hoe!

Alle succesvolle evenementen worden gedragen door waardevolle partnerships.
Speel jouw organisatie in de kijker en wordt partner van The Guts Award 2021.
Klik hier voor meer informatie