15:00 uur: Inloop
15:30 uur: Start Guts Award
15:45 uur: Keynote – Nilab Yonousi
16:00 uur: Bekendmaking top 3
16:10 uur: Pauze
16:20 uur: Pitches van de top 3
16:40 uur: Keynote – Vicky van der Zee
16:55 uur: Bekendmaking winnares
Wethouder Marja Ruigrok (Economische zaken en Innovatie Gemeente Haarlemmermeer reikt de award uit.
17:05 uur: Start netwerkborrel

Tot en met 1 oktober 2019, de dag dat de Guts Award wordt uitgereikt, kun je een stem uitbrengen. Meer informatie over de 25 genomineerde vrouwen vind je hier. Wie zijn ze, wat doen ze en wat zeggen anderen over ze?

Als bezoeker aanwezig zijn?  Vol!
Je kunt je (gratis) registeren om deze 4e editie niet te hoeven missen.

Het is helaas niet meer mogelijk voor bezoekers om zich in te schrijven voor de uitreiking van de Guts Award op 1 oktober. Er zijn twee keer zoveel inschrijvingen als de laatste (derde) editie en hierdoor hebben we het maximaal aantal bezoekers voor de locatie van de uitreiking bereikt. Uiteraard is er volgend jaar weer een Guts Award en we zullen u op de hoogte houden van de planning. We zullen ook een beeldverslag maken van deze vierde uitreiking dus hou vooral onze communicatiekanalen in de gaten

Locatie
Moog B.V.
Pesetaweg 53, 2153 PJ Nieuw-Vennep

Parkeren
Kom je naar de Guts Award op 1 oktober met de auto? Parkeren kan aan het begin van de Pesetaweg aan de linkerkant. Vanaf daar is het slecht drie minuten lopen naar Moog B.V.

Bij the GUTS draait het om LEF. Want lef is nodig voor innovatie en ondernemerschap. Om de bijzondere keuzes die mensen maken en om onderscheidend te durven zijn. Om met je kop boven het maaiveld uit te durven steken om dat te behalen wat je voor ogen hebt: jouw droom realiseren. Dit levert mooie verhalen op. Verhalen die ons handvatten aanreiken welke bijdragen aan het behalen van onze persoonlijke doelen en ontwikkelingen. Ze inspireren, confronteren en motiveren. Om onze ondernemende geesten te verrijken met mooie verhalen en ervaringen, gaan wij ieder jaar op zoek naar de grootste lefgozers (v/m) van de regio Haarlemmermeer en Duin-en Bollenstreek. Deze lefgozers bieden wij een prachtig podium waarop ze hun unieke ervaring kunnen delen en waarmee ze anderen inspireren. Voor deze vierde editie hebben we ervoor gekozen alleen vrouwen te (laten) nomineren. Daarmee willen we positief bijdragen aan de diversiteit en dynamiek rondom de thema’s lef, innovatie en ondernemerschap. Stemmen kan tot 1 oktober!

Disclaimer:
De winnaar zal een gepersonaliseerde award ontvangen en gaat met de eer en bijkomende exposure naar huis.

De roots van GUTS liggen bij een stel creatieve ondernemers. Ooit bedacht om ‘hun’ bedrijvenpark, Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, op de kaart te zetten. Het bleek een succes, want ieder jaar werd het groter en spraakmakender. In vier jaar tijd zijn we gegroeid van klein lokaal evenement tot event dat landelijke bladen haalt. En hoe!

Alle succesvolle evenementen worden gedragen door waardevolle parnerships.
Wil jij met jouw onderneming deel uitmaken van dit evenement, neem dan contact met ons op. We hebben drie pakketten die goede exposure genereren.

Klik hier voor meer informatie

UP