Ben jij of ken jij de grootste lefgozerin van de Haarlemmermeer en Duin-en Bollenstreek? Mooi! Dan zoeken wij jou. Waarom? Om een zaal vol mensen te CONFRONTEREN, INSPIREREN en MOTIVEREN.

NOMINEREN

(Nomineren kan tot 1 juni 2019. Vanaf 1 juni kan er gestemd worden.)

What to win?

  • > € 30.000,- aan mediawaarde
  • Vermelding op alle communicatiekanalen van de organisatie en van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
  • Een uitgebreid interview welke in de media zal komen
  • Een advies over het zo goed mogelijk benutten van de PR mogelijkheden als winnaar door Van Diemen PR, ter waarde van € 950,-
  • Deelname in de jury van 2020
  • Een sterke uitbreiding van jouw netwerk

Bij the GUTS draait het om LEF. Want lef is nodig voor innovatie en ondernemerschap. Om de bijzondere keuzes die mensen maken en om onderscheidend te durven zijn. Om met je kop boven het maaiveld uit te durven steken om dat te behalen wat je voor ogen hebt: jouw droom realiseren. Dit levert mooie verhalen op. Verhalen die ons handvatten aanreiken welke bijdragen aan het behalen van onze persoonlijke doelen en ontwikkelingen. Ze inspireren, confronteren en motiveren. Om onze ondernemende geesten te verrijken met mooie verhalen en ervaringen, gaan wij ieder jaar op zoek naar de grootste lefgozers (v/m) van de regio Haarlemmermeer en Duin-en Bollenstreek. Deze lefgozers bieden wij een prachtig podium waarop ze hun unieke ervaring kunnen delen en waarmee ze anderen inspireren. Voor deze vierde editie hebben we ervoor gekozen alleen vrouwen te (laten) nomineren. Daarmee willen we positief bijdragen aan de diversiteit en dynamiek rondom de thema’s lef, innovatie en ondernemerschap. Nomineren kan tot en met 31 mei 2019, waarna op 1 juni de digitale stembussen open gaan.

De roots van GUTS liggen bij een stel creatieve ondernemers. Ooit bedacht om ‘hun’ bedrijvenpark, Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, op de kaart te zetten. Het bleek een succes, want ieder jaar werd het groter en spraakmakender. In vier jaar tijd zijn we gegroeid van klein lokaal evenement tot event dat landelijke bladen haalt. En hoe!

Bekijk info PDF

Alle succesvolle evenementen worden gedragen door waardevolle parnerships.
Wil jij met jouw onderneming deel uitmaken van dit evenement, neem dan contact met ons op. We hebben drie pakketten die goede exposure genereren.

Klik hier voor meer informatie

UP