Clusius Dutch Tulip Vodka wint The Guts Award 2018!


Clusius Dutch Tulip Vodka is de winnaar van de derde editie van The Guts Award! De 150 aanwezigen verkozen de pitch van ondernemer Joris Putman tot beste. Daarmee mag hij zich met zijn tulpenwodkastokerij het komende jaar ‘Het meest innovatieve bedrijf van Haarlemmermeer en Duin- en Bollenstreek’ noemen. Hiermee volgt hij Inepro op, winnaar van The Guts Award 2017. Putman kreeg de award uitgereikt uit handen van wethouder Adam Elzakalai (Haarlemmermeer) en wethouder Kees van de Zwet (Lisse).

Van de twaalf deelnemende bedrijven werden Cleantron, Clusius Dutch Tulip Vodka, Novotel Amsterdam Schiphol Airport, RAW Paints en Tekom Vertalers door de vakjury benoemd tot finalisten. De vakjury werd gevormd door juryvoorzitter Karin Moerkerk (Innoventies), Thomas Hendriksen (Businesspark Nieuw-Vennep Zuid), Franc van Veen (Inepro), Angeline Kierkels (Meerlanden), Edwin Beentjes (CTS Group), Dick van Lent (Royal van Lent Shipyards Schiphol Airport), Age Vermeer (Dura Vermeer) en Gerco Tolsma (MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol).

Veel aandacht voor sprekers Edwin de Jong en Fred Teeven

Tijdens het evenement waren niet alleen de finalisten aan het woord, ook beklommen sprekers Edwin de Jong en Fred Teeven het podium. Edwin de Jong wist de bezoekers te inspireren met zijn ondernemersverhaal. Hij is begonnen achter de marktkraam van zijn vader en heeft zijn bedrijf, FietsUniek, uit laten groeien tot één van de e-commerce marktleiders op fietsgebied met een groot experience center in Hillegom. Ook Fred Teeven wist het publiek te boeien met zijn visie op ondernemen en lef hebben. Hij was scherp, gevat en stipte het belang aan van ‘de gunfactor. Een onderwerp dat hem aan het hart ligt en waarin hij gepokt en gemazeld is.

Uitreiking INTO business

Het evenement, dat zich richt op zowel Haarlemmermeer als Duin- en Bollenstreek, leende zich perfect voor de lancering van de nieuwe INTO business herfstedities. De onthulling van de twee magazines werd gedaan door David van Kesteren. Aan het einde van de borrel lag voor iedereen een exemplaar klaar.

Casper van Diemen, eigenaar van Van Diemen PR, heeft het geheel op luchtige wijze aan elkaar gepraat en Kees Brouwer van Pieter Smit had een spectaculaire ruimte beschikbaar gesteld.

Namens het bestuur van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: ontzettend bedankt voor uw komst. Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie en zitten weer vol innovatieve ideeën voor volgend jaar. Zet u dinsdag 1 oktober 2019 alvast in uw agenda?

Foto’s