Welk bedrijf in Nieuw-Vennep heeft ‘guts’?

Veertien bedrijven maken kans op de titel ‘Het meest innovatieve bedrijf van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid’. Deze titel wordt tijdens The Guts Award uitgereikt aan het bedrijf dat de afgelopen periode het meeste moed en lef heeft getoond. Voorzitter Thomas Hendriksen: “Het is een groot succes dat zoveel bedrijven zichzelf hebben opgegeven, of zijn opgegeven voor The Guts Award. De inschrijvingen lopen uiteen van kleinere bedrijven zoals bijvoorbeeld Bianciuno, tot grote spelers zoals bijvoorbeeld CTS Group of D.J. Middelkoop & Zn. Wat alle bedrijven gemeen hebben is dat ze allemaal op hun eigen manier innovatief en succesvol zijn. Persoonlijk verheug ik me nu dan ook al op de awarduitreiking.”

Innovatief en succesvol: de kanshebbers

Bedrijven die zich hebben opgegeven voor The Guts Award zijn Combine Logistics BV, Van Rhijn Bouw, Boekuwzending.com, HR Group, Het Autoschadehuis, Intertraining BV, Dupont Cheese, Pieter Smit, GET-EATN beveiliging, D.J. Middelkoop & Zn., Bianciuno, CTS Group en CaptureTech. De inschrijvingen van alle bedrijven zullen door de vakjury nauw worden geanalyseerd en beoordeeld. Uit een eerste selectieronde zullen drie bedrijven overblijven die allemaal door de vakjury zullen worden bezocht. Naast dit bedrijfsbezoek krijgen de drie finalisten tijdens de awarduitreiking de gelegenheid zich tijdens een pitch van 1 minuut aan de jury en het publiek te presenteren. Het bedrijf dat door de vakjury als ‘meest innovatief’ wordt bestempeld, krijgt de juryprijs. Naast de juryprijs, krijgt het publiek ook de gelegenheid haar voorkeur uit te spreken voor haar favoriete bedrijf via een publieksprijs.

Inschrijving bezoekers

De award uitreiking vindt plaats op donderdag 22 september van 15.30 uur tot 19.00 uur bij Aanpassingsbedrijf Bierman. De inschrijving voor bezoekers blijft geopend via de site van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: http://bit.ly/1PzzYAF. Tijdens de uitreiking zullen twee gastsprekers het woord nemen; Frank Griekspoor van Griekspoor en Raymond Vrijenhoek, CEO van Vliegtickets.nl.