Tijdens de 4e uitreiking van The Guts Award op 1 oktober geeft Vicky van der Zee een keynote. Ze vertelt over de periode vlak voor het faillissement van FietsUniek.nl – het bedrijf van haar man Edwin de Jong – en hoe het haar kijk op het ondernemen, anno 2019, heeft doen veranderen. Vicky van der Zee: “Vorig jaar stond Edwin op het podium van de Guts Award met het succesverhaal van FietsUniek.nl. Een jaar later is dit bedrijf failliet en vertel ik hoe ik, als vrouw én collega van, deze rollercoaster heb ervaren”.

Het verhaal van Vicky
Gedurende de periode voorafgaand aan het faillissement van FietsUniek.nl signaleerde Vicky verschillende rode vlaggen. Dit heeft haar doen besluiten om, na vertrek van de investeerders, tijdelijk te fungeren als Edwins zakenpartner. Vicky vertelt over deze zware periode vanuit haar point of view; hoe zij de periode voor en tijdens het faillissement heeft ervaren en welke lessen ze heeft geleerd. Vicky studeerde toegepaste taalkunde aan de University of Oxford. Zij combineert deze wetenschappelijke kant van haar persoonlijkheid al sinds jonge leeftijd met het ondernemerschap. Op 17-jarige leeftijd is zij met ondernemen gestart en op 24-jarige leeftijd verkocht zij haar eerste bedrijf. Inmiddels coacht Vicky, samen met een team, studenten tijdens de afstudeerfase van hun studie via Checkmijnscriptie.nl en begeleidt zij jongeren die hun weg niet goed kunnen vinden via (studie)loopbaanbegeleiding.

Vrouwen met lef
Voor het vierde jaar op rij wordt The Guts Award georganiseerd. Dit jaar gooit de organisatie het over een heel andere boeg: voor The Guts Award 2019 is zij op zoek naar de vrouw met het meeste lef!

Eerder kondigde de organisatie serial entrepreneur en influencer Nilab Yonousi al aan als spreker, daarnaast zal zij tijdens het evenement ook een rol vervullen als jurylid. Yonousi is wereldwijd voor duizenden jongeren en starters een rolmodel en inspirator, heeft een gigantisch netwerk, spreekt op veel events en heeft dit jaar in de jury van The Young Lady Business Academy gezeten.

Wilt u aanwezig zijn bij het evenement?
Dan kunt u zich op deze pagina gratis 
registreren voor de uitreiking op 1 oktober (let op! vol=vol).

Over The Guts Award

  • Datum: Dinsdag 1 oktober
  • Tijd: 15.30 uur tot 17.00 uur met aansluitend een borrel
  • Locatie: Moog, Pesetaweg 53, Nieuw-Vennep