Haarlemmermeer, 18 maart 2019 – Voor het vierde jaar op rij organiseren initiatiefnemers Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en Gemeente Haarlemmermeer The Guts Award. Waar voorheen werd gezocht naar het meest innovatieve bedrijf van regio Haarlemmermeer en Duin- & Bollenstreek, gooit de organisatie het dit jaar over een heel andere boeg: voor The Guts Award 2019 is zij op zoek naar de vrouw met het meeste lef.

Met deze nieuwe insteek doorbreekt de organisatie van The Guts Award een nog veel gezien patroon. Thomas Hendriksen, voorzitter VvE Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: “Prijzen voor goede ondernemers of organisaties die aantoonbaar innovatief zijn geweest, die zijn er genoeg. Echter laten deze een patroon zien van met name mannelijke deelnemers en winnaars. Dit patroon willen wij heel graag doorbreken. Vandaar dat we ons voor deze editie specifiek richten op vrouwen die in hun professie het toonbeeld zijn van lef. Of dat nu voor hun eigen onderneming is of binnen een organisatie. Deze ‘lefgozerinnen’ krijgen een podium waarop ze hun unieke ervaring kunnen delen en waarmee ze anderen inspireren. Zo willen wij positief bijdragen aan de diversiteit en dynamiek rondom de thema’s lef, innovatie en ondernemerschap binnen de regio Haarlemmermeer en Duin-en Bollenstreek.”

Nomineren

Een vrouw met lef nomineren kan tot 1 juni 2019 via https://www.nieuwvennepzuid.nl/. De uitreiking van The Guts Award 2019 zal plaatsvinden op dinsdag 1 oktober 2019 op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.

Over The Guts Award

Sinds de oprichting is The Guts Award uitgegroeid tot een bekend evenement in de regio waar mannen en vrouwen die aantoonbaar lef hebben getoond een podium krijgen. De voorgaande edities trokken een groot nieuwsgierig en ondernemend publiek. De organisatoren zoeken sprekers op die ‘op het randje zitten’; mensen die op bepaalde manier lef getoond hebben, ondernemend zijn geweest en daarvan zeer veel geleerd hebben. Levenslessen die de moeite waard zijn om te delen. Zo stonden eerder Dirk Scheringa en Fred Teeven als key-note op het podium. Winnaars van eerdere edities zijn: ATN Beveiliging (2016), Inepro (2017) en Clusius Dutch Tulip Vodka (2018).